Tebak Tebakan Lucu Banget Bahasa Sunda

Advertisement
Advertisement
Jangan terlalu serius amat lah ntar cepat tua,mungkin istilah itu benar-benar berguna bagi kita yang hidup di dunia ini,karena kita sebagai manusia juga perlu hiburan mari kita hiburan sejenak walaupun hanya lalu lintas di internet kenapa tidak,.

Contohnya dengan tebak-tebakan lucu ini semoga anda bisa terhibur dengan beberapa contoh Tebak Tebakan Sunda Lucu Banget Bikin Ngakak,namun untuk yang belum paham dengan bahasa sunda cari temanmu yang ngerti bahasa sunda,gampangkan,


Oke mari kita simak bagaimana alur dari tebakan lucu sunda ini,dan salam bahagia untuk semua :

” SASATOAN”
*Hayam naon anu sukuna hiji? (Hayam nu keur jengke)
* Hayam naon anu sukuna sarebu? (Hayam keur pawey)
* Hayam bodas, naonna anu hideung? (Kalangkangna)
* Gajah tumpak beca, gede naonna? (Gede bohongna)
* Oray naon anu teu bisaeun ngaleor? (Oray nu ngalegleg linggis)
* Awakna leutik pisan, sirahna gede pisan. (Sireum mаkе helm)
* Sapi naon anu bau? (Sapiteng, maksa tina septic tank)
* Sapi naon anu bisa ngebut (sapida balap)

* Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku? (Manuk anu katincak)
* Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna? (Tinggal turunna)
* Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah? (Kutu)
* Naon sababna lamun anjing keur lumpat sok ngalieuk bae ka tukang? (Sabab teu mаkе kaca spion)
* Aya manuk 10 ditembak hiji, tinggal sabaraha? (Euweuh hiji-hiji acan da kaburu hiber)
* Sato naon anu pangleutik-leutikna sadunya? (Incuna kuman nu teu dahar saminggu)
* Sapi naon anu bisa ngarayap dina tembok? (Sapiderman)
* lauk naon anu bisa hiber? (Lauk Indosiar)
* Kuda naon anu teu bisa lumpat? (Kuda nu dicangcang)
* Hayam naon anu sok diteangan ku jelema? (Hayam leungit)
* Naon bedana onta jeung kangkung? (Onta mah di Arab, kangkung mah diurab)
 * Kalong naon anu pinter maen bal? (Kalonggak beckham ya…Del Piero)
* Gajah naon anu sukuna dua? (Gajah nu keur keprok)
 * Leutik bodas pikasieuneun. (Sireum nu napel dina huntu maung)
* Oray hejo panonna loba. (Peuteuy)
* Hideung, leutik, bahaya. (Sireum napel dina bom)
 * Kumaha ngabedakeun sirah cacing jeung buntut cacing? (Eleketek heula, nu seuri eta huluna)gkgkgkgkgk

Advertisement